Ομάδα Φυσικής Αγωγής Αιτωλοακαρνανίας
  • 2967_1920x1080.jpg
  • 4210165-cool-soccer-wallpapers.jpg
  • burning-volleyball-ball-rendered-in-png-with-alpha-channel_vowvj5jhg__F0008.png
  • cropped-1920-1080-662367.jpg

ΤΕΦΑΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΕΦΑΑ
Εδώ θα δείτε τις ημερομηνίες για την Υγειονομική εξέταση και τις Πρακτικές Δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

ΤΕΦΑΑ: Όρια - Βαθμολογία

Οι υποψήφιοι για όλα τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) εκτός από τις εξετάσεις στα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων, υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις και σε αθλητικές δοκιμασίες. Ειδικότερα οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε παθολογικές, οφθαλμολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ πρέπει να υποβληθούν σε τρεις (3) από τις τέσσερις (4) αθλητικές δοκιμασίες. Δείτε τα Όρια & τη Βαθμολογία εδώ

Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τετάρτη  15 Ιουνίου 2022  μέχρι και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους (2021-2022) οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ  καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, κατέθεσαν αίτηση - δήλωση στο Λύκειό τους για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρχείο υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Υποψήφιοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσματα, διότι η αίτηση - δήλωση  ήταν δεσμευτική.

Οδηγίες

για τους Εκπαιδευτικούς

ΕΟΔΥ  Οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία  των Γυμνασίων - Λυεκίων