Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /wwwVIP2/ait/dide/webddait/public_html/oldsite/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /wwwVIP2/ait/dide/webddait/public_html/oldsite/includes/unicode.inc on line 311.

Δελτίο τύπου - 2ο ΓΕΛ Ναυπάκτου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου, συγχαίρει το μαθητή Κόγγο Νικόλαο-Χρήστο, του Παναγιώτη και της Αγγελικής, της Α΄ τάξης του Σχολείου μας για την επιτυχία του - 2η θέση - στον 22ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2012.

Συγχαίρει επίσης και την καθηγήτριά του κα. Τσιμπούκη Μαρία.

Προσφορά ποσού προς Εργαστήριο Παναγιά Ελεούσα - 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου

Το δεκαπενταμελές του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου με την λήξη του σχολικού έτους 2011-12 απεφάσισε να προσφέρει το ποσό των διακοσίων ευρώ στο Εργαστήριό Παναγιά Ελεούσα.

Ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης

Επειδή κατά την ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης από όλους τους μισθοδοτούμενους από την  υπηρεσία μας, εκτός των άλλων θα πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία της εκκαθαρίζουσας αρχής, (δηλαδή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και όχι αυτά των Σχολείων), παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς των Σχολικών μονάδων σας ότι  θα πρέπει:

Πρόγραμμα προφορικής εξέτασης Κ.Π.Γ. στις 12 και 13 Μαΐου 2012

Ανακοινώνουμε το πρόγραμμα προφορικής εξέτασης των αγγλικών , γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών και ιταλικών των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Τα εξεταστικά κέντρα είναι τα εξής:

Για την Αγγλική Γλώσσα - το 3ο Λύκειο Αγρινίου ( κοντά στον Βερόπουλο)