Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε το μήνα Δεκέμβριο αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ» Γυμνασίων στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. Συγκεκριμένα οι μαθητές και μαθήτριες των  σχολικών μονάδων Γυμνασίων αγωνίστηκαν στην Πετοσφαίριση, την Καλαθοσφαίριση και το Ποδόσφαιρο.

Στις διοργανώσεις συμμετείχαν συνολικά:

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΘΛΗΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΜΑΘΗΤΩΝ

ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

8

11

9

2

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

9

13

11

2

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10

12

12

* Στο Μεσολόγγι διεξήχθησαν οι αγωνιστικές όλων των αθλημάτων.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΘΛΗΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΜΑΘΗΤΩΝ

ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

12

16

4

12

* Στο Αγρίνιο διεξήχθησαν οι αγωνιστικές της Πετοσφαίρισης σε δύο ημέρες, ενώ οι αγωνιστικές της Καλαθοσφαίρισης και του Ποδοσφαίρου θα ακολουθήσουν μέσα στο 2024.

Οι μαθητές και μαθήτριες τις ημέρες των αγώνων έδειξαν σε όλους μας την κατεύθυνση προς το μέλλον. Όλοι τους με τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την υποστήριξη μεταξύ τους μας απέδειξαν ότι ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσο για την εξέλιξη σε προσωπικό, ηθικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ξεχωριστή τους συμπεριφορά/παρουσία στους αγώνες. Επίσης ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για την υποστήριξη και  τη συμπαράσταση  τους, καθώς και τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που με τη συνεισφορά τους βοήθησαν ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ» Γυμνασίων. Τέλος ευχαριστεί και τους Αθλητικούς Οργανισμούς και τις διοικήσεις των Σταδίων, των Δήμων Μεσολογγίου και Αγρινίου, για την άμεση και αμέριστη συνεργασία τους.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ

Φωτογραφίες από τους αγώνες Πετοσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου στο Μεσολόγγι

mes_1.jpg mes_2.jpg mes_3.jpg

mes_4.jpg mes_5.jpg mes_6.jpg

mes_7.jpg
.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Φωτογραφίες από τους αγώνες Πετοσφαίρισης στο Αγρίνιο

agrinio_1.jpg agrinio_2.jpg agrinio_3.jpg

agrinio_4.jpg agrinio_5.jpg agrinio_6.jpg

agrinio_7.jpg
.